Apple Watch Series 5 Aluminium 40 mm

00003
€380,00
Op voorraad
1
ProductgegevensDe Apple Watch Series 5 vereist een iPhone 6s of nieuwer in combinatie met iOS 13 of hoger voor een optimale verbinding. De Apple Watch 5 werkt wel met de iPhone SE. De combinatie van een Apple Watch met Android werkt niet optimaal.


De nieuwe Apple Watch Series 5 lijkt van buiten precies op de vorige generatie, maar er zijn wel degelijk innovaties. Zo heeft de smartwatch een always-on display waardoor je op ieder moment de tijd af kan lezen of je berichten binnen ziet komen zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. Daarnaast is er een kompas functie toegevoegd die ook aangeeft op welke hoogte je bevindt.

Speel muziek af op je smartwatch, download je favoriete app via de apple store en vraag Siri de oren van z’n kop. Even snel een aankoop doen? Via Apple Pay betaal je zonder gebruik te maken van je betaalpas (nog niet beschikbaar bij alle banken).

De Apple Watch 5 heeft oog voor je hart, check snel je hartslag en ontvang notificaties bij afwijkingen. Daarnaast heeft de smartwatch een speciale geluid-app waarmee je het aantal decibel meet en waarschuwt de Apple watch 5 je bij kans op gehoorbeschadiging.

Modelnummer: Watch5.3
Schermgrootte: 40 mm
Chip: S5 met 64-bits dual-coreprocessor
intern geheugen: 32 GB
RAM: 1 GB
Connectiviteit: WLAN 802.11b / g / n 2,4 GHz, Bluetooth 5.0
Type simkaart: eSim
Batterij: Geïntegreerde oplaadbare lithium-ionbatterij
Kastmaat: hoogte: 40,0 mm, breedte: 34,0 mm, diepte: 10,7 mm
Gewicht: 30,8 g
Materiaal behuizing: aluminium
iPhone-koppeling: de Apple Watch Series 5 vereist een iPhone 6S of nieuwer met iOS 13 of nieuwer.
Waterbestendigheid: IP68 waterdicht (tot 50 meter)
Besturingssysteem: watchOS
Apple Watch Series 5 aluminium 40 mm LTE
1x armband elk in maat S/M en M/L

magnetische oplaadkabel

Bewaar dit product voor later